Тернопольская область (Изменить регион)
Тернополь, Тернопольская область, добавлено 26 января 2013 в 23:19, номер 115327

Мила іграшка "Нічник Зоряне небо" - плюшева м'яка черепашка з пластиковим панциром, але найцікавіше трапляється вночі: через отвори пробивається світло, на стелі малюючи зоряне небо.


Нічник Зоряне небо м'яко перетворює дитячі та спальні в зоряний притулок, який заспокоює дітей і дорослих. Зі свого пластмасового корпусу Черепаха проектує повне зоряне вечірнє небо на стіни і стелю будь-якої кімнати. Нічник зоряне небо має три заспокійливих кольори: синій, зелений і аквамарин. Ця Черепаха створює чарівне спокійне навколишнє середовище, яка є ідеальною для того, щоб допомогти дітям різного віку заснути легко і швидко.


Черепаха - Нічник зоряне небо - більше ніж просто помічник сну, вона також діалогова і розвиваюча іграшка. У ній 8 фактичних сузір'їв. Батьки можуть сидіти зі своїми дітьми і вивчати ці головні сузір'я, використовуючи чудовий ілюстрований Гід Зірок Черепахи.


Цей чудовий нічник функціонує автоматично - відключається через 45 хвилин.


Прекрасний подарунок для будь-якого віку! Пориньте в світ дрімоти під красивим, заповненим зірками небом цієї чарівної Черепахи.


Нічник Зоряне небо має 3 режими світла: зелений, синій, оранж. (3 режими світла)


Музична: відтворює 3 мелодії.


Живлення: батарейки 3 х ААА


Розмір: 32 * 20 * 11см

198.00 грн.
информация о продавце
XXXX
Тернополь, Тернопольская область
Виталий
характеристики объявления
Объявление от: Частное лицо
Состояние: Новое
Тип: Предложение